Over ons

Het Bedrijf

Als colution zijn we gespecialiseerd in het helpen van organisaties met haar data gerelateerde uitdagingen. Ons doel is om elke organisatie de kans te bieden om de volgende stap te nemen in de transitie naar een data gedreven bedrijf. Data gedreven besluitvoering is steeds belangrijker aan het worden voor het verwerven en behouden van je competitieve voordeel. In elke industrie kunnen organisaties voordeel halen uit meer data gedreven denken, bijvoorbeeld door efficienter te worden via beter geadviseerde besluiten, meer feitelijk, of het hebben van beter gestructureerde bedrijfsprocessen. Ongeacht hoeveel uw bedrijf al bezig is met data in haar dagelijkse operationele, tactische en strategische processen, wij kunnen ervoor zorgen dat je de volgende stap maakt.

Ons Team

Geert Driessen

Met zijn interesse in analytics, een oog voor visualisatie en het grotere geheel, helpt hij graag organisaties om meer uit hun data te halen. In zijn Master werkt hij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Hij heeft ervaring met data gerelateerde projecten voor verschillende grote organisaties, waaronder het werken als support engineer bij Prodrive-Technologies.

Wichert Wessels

Met zijn interesse voor technologie, wiskunde, aangevuld met een brede kennis op het gebied van data analytics, data science en programmeren vind Wichert het leuk om complexe problemen op te lossen. Verschillende stages hebben Wichert’s kennis die hij opgedaan heeft in de universiteits banken uitgebreid met verschillende vaardigheden op het gebied van machine learning, model implementatie en data consultancy.

Tijmen van Zutphen

Na zijn tijd bij Young Advisory Group (YAG), kwam hij erachter dat als student met een engineering achtergrond je kunt helpen bij bedrijven die een ambitie hebben om meer data gedreven te worden. Hij wilde bedrijven kunnen blijven helpen na zijn tijd bij YAG. Dit is een van de redenen waarom hij hij Colution is gestart met twee getalenteerde student-collega’s.

Onze Visie

Als Colution werken we toe naar een toekomst waar elke organisatie de mogelijkheid heeft om de volgende stap te maken in de transitie naar een data gedreven organisatie. Als organisatie streven we ernaar om waarde toevoegend te werk te gaan en hanteren we professionele standaarden om organisaties op een begrijpelijke en gedegen manier te helpen. Deze waardes reflecteren zowel onze lange-termijn visie als de manier waarop wij op een dagelijkse basis graag met onze klanten samenwerken. Met de juiste mensen, visie en waardes kunnen we constructieve samenwerkingen bewerkstelligen die zorgen voor meerwaarde.

Onze Waardes